Menu
Appetizers
OESTER | CITROEN & VINAIGRETTE
4.5
OESTER | BEURRE BLANC | WARM
5
OESTER | ASIAN | WARM
5
OESTER | TRIO | WISSELEND
12.5
MUSHROOMS ON TOAST | BRIOCHE | EIDOOIER
12
OLIJVEN | GEMENGD | GEMARINEERD
5
GAMBAS AL AJILLO
12
STICKY MEAT BALLS | HOISINSAUS
12
IBÉRICO HAM | VERS GESNEDEN
19
BRIOCHE SPICY TUNA
18
OSSENWORST | AMSTERDAMS ZUUR
15
Starters
TONIJN | GELE BIET | TARAMA | GEITENYOGHURT
21
COQUILLE | PATA NEGRA | VIJG | YUZU GEL
21
STEAK TARTAAR | KREEFT | VENKEL | GEROOKTE OESTER
24
ARTISJOK | STRACCIATELLA | PICO DE GALLO | OREGANO
16
Entremets
TARTE TATIN | WITLOF | GRANNY SMITH | BALSAMICO
20
ZEEBAARS | AVOCADO | KROKANTE KIPPENHUID | KREEFTEN BEURRE BLANC
21
BUIKSPEK | BIETEN | MOSTERD | AHORNLAK
19
Mains
CHEFSMENU | HOOFDGERECHT | VERRASSING
32
RIB-EYE | HASSELBACK | MEIRAAP | GEROOKTE HOLLANDAISE SAUS
36
RAVIOLI | KIKKERERWTEN | VENKEL | GROENTE BEURRE BLANC
27
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS - MARKET PRICE
Desserts
BISHOP’S DESSERT
12
MADELEINES | LEMON CURD | FRAMBOZENCONFITURE | VANILLE-IJS
12
PORTOKALOPITA | MANDARIJN | VIJG | NOTENPRALINE
12
KAAS | 5 STUKS | KLETZENBROOD | COMPOTE
18
Chefs Menu
4 COURSES
62,5
5 COURSES
72,5
6 COURSES
82,5
ADDITIONEEL KAASPLATEAU
18
WIJNARRANGEMENT
8,5
WATERSERVICE
4