Menu
Appetizers
OESTER | CITROEN & VINAIGRETTE
4.5
OESTER | BEURRE BLANC | WARM
5
OESTER | ASIAN | WARM
5
OESTER | TRIO | WISSELEND
12.5
MUSHROOMS ON TOAST | BRIOCHE | EIDOOIER
12
OLIJVEN | GEMENGD | GEMARINEERD
5
GAMBAS AL AJILLO
12
STICKY MEAT BALLS | HOISINSAUS
12
IBÉRICO HAM | VERS GESNEDEN
19
BRIOCHE SPICY TUNA
18
OSSENWORST | AMSTERDAMS ZUUR
15
Starters
TERRINE | EENDENLEVER | RILETTE | PISTACHE
24
LANGOUSTINE | RODE CURRY | AVOCADO | KERRIESAUS
26
HAMACHI | KOFFIE | BLOEDSINAASAPPEL | MACADAMIA
24
BIETEN | BARILOTTO | FLOWER SPROUTS | PINDA
18
Entremets
KNOLSELDERIJ LASAGNA | TRUFFEL | SINAASAPPEL | JÄGERMEISTER CRANBERRY
22
TONGSCHAR | CITROEN | FORELEI | DASHI BEURRE BLANC
23
BUIKSPEK | BIETEN | MOSTERD | AHORNLAK
19
Mains
CHEFSMENU | HOOFDGERECHT | VERRASSING
32
CÔTE DE BOEUF | POMMES ANNA | BEARNAISE | 250 / 800 GR
36 / 90
ERYNGII | ZWARTE BONEN | MISO | SPRUITEN MET WHISKEY
26
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS - MARKET PRICE
Desserts
BISHOP’S DESSERT
12
MOELLEUX | CHOCOLADE | RUBY | VANILLE ROOMIJS
15
TARTELETTE | BRAMEN | POMPOEN | PISTACHE
12
KAAS | 5 STUKS | KLETZENBROOD | COMPOTE
18
Chefs Menu
4 COURSES
62,5
5 COURSES
72,5
6 COURSES
82,5
ADDITIONEEL KAASPLATEAU
18
WIJNARRANGEMENT
8,5
WATERSERVICE | ONBEPERKT
4