Menu
Appetizers
OESTER | CITROEN & VINAIGRETTE
4.5
OESTER | BEURRE BLANC
4.5
OESTER | ASIAN | WARM
4.5
OESTER | TRIO | WISSELEND
12.5
VERSE SPRINGROLLS
8
OLIJVEN | GEMENGD | GEMARINEERD
5
GAMBAS AL AJILLO
12
PITTIGE BALLETJES
12
IBÉRICO HAM | VERS GESNEDEN
19
PALING ON TOAST
19
KAVIAAR & RÖSTI
25
Starters
MAKREEL | GELE BIET | TARAMA | GEITENYOGHURT
18
COQUILLE | PATA NEGRA | VIJG | YUZU GEL
21
STEAK TARTAAR | KREEFT | VENKEL | GEROOKTE OESTER
24
BUIKSPEK | BIET | MOSTERD | AHORN LAK
19
ARTISJOK | STRACCIATELLA | PICO DE GALLO | OREGANO
16
Entremets
SCHUIMIGE RISOTTO | TÊTE DE MOINE| CÈPES| SALIE BEURRE BLANC
18
KOKKELS & SCHEERMESSEN | ZEEKRAAL | THAISE-BASILICUM BEURRE BLANC
21
DUIVENBORST | DRUIVEN | DUXELLES | SAUCE ROYALE
25
Mains
SECRETO | WALNOOTCRÈME | LAVAS | CITROEN PONZU JUS DE VEAU
31
RIB-EYE | HASSELBACK | MEIRAAP | GEROOKTE HOLLANDAISE SAUS
34
KABELJAUW | BALLOTINE | CHINESE ZUURKOOL | KOMBUCHA
29
RAVIOLI | KIKKERERWTEN | VENKEL | GROENTE BEURRE BLANC
25
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS - MARKET PRICE
Desserts
PISTACHE | FUDGE | BRAMEN | VANILLE GEL
12
MADELEINES | LEMON CURD | FRAMBOZENCONFITURE | VANILLE-IJS
12
PORTOKALOPITA | MANDARIJN | VIJG | NOTENPRALINE
12
KAAS | 5 STUKS | KLETZENBROOD | COMPOTE
18
Chefs Menu
4 COURSES
62,5
5 COURSES
72,5
6 COURSES
82,5
ADDITIONEEL KAASPLATEAU
18
WIJNARRANGEMENT
8,5
WATERSERVICE
4