Menu
Appetizers
OESTER | CITROEN & VINAIGRETTE
4.5
OESTER | BEURRE BLANC
4.5
OESTER | ASIAN | WARM
4.5
OESTER | TRIO | WISSELEND
12.5
VERSE SPRINGROLLS
8
OLIJVEN | GEMENGD | GEMARINEERD
5
GAMBAS AL AJILLO
12
PITTIGE BALLETJES
12
IBÉRICO HAM | VERS GESNEDEN
19
PALING ON TOAST
19
KAVIAAR & RÖSTI
25
Starters
PULPO | CEVICHE | SAFFRAAN | ‘NDUJA
18
HAMACHI | MISO | FINGER LIMES | KARNEMELK-TABASCO-IJS
22
STEAK TARTAAR | EENDENLEVER | DOPERWTEN | DRAGON
20
BUIKSPEK | BIET | MOSTERD | AHORN LAK
19
DRY AGED RETTICH | ZEEWIER | FURIKAKE | KOMBUBOUILLON
16
Entremets
ZILTE GROENTE | AARDBEI | RABARBER | KOMIJN
18
SHOFTSHELL KRAB | RETTICH | CHINESE BIESLOOK | KREEFTEN BEURRE BLANC
21
SHORTRIB | RAVIOLI | RUNDERGARUM | BASILICUM
19
Mains
BAVETTE | COLESLAW | RÖSTI | VIJGENBLAD
34
CONFIT DE CANARD | ABRIKOOS | POMMES ORANGE | APPELROOMJUS
29
GNOCCHI | SPINAZIE | GREMOLATA | LAMSOOR BEURRE BLANC
27
SNOEKBAARS | VENKEL | POMMES ANNA | ANTIBOISE
30
CATCH OF THE DAY
DAGPRIJS - MARKET PRICE
Desserts
SEX ON THE BEACH | SINAASAPPEL | KARAMEL | PERZIKSORBET
12
CHOCOLADE BROS | RUBY CHOCOLADE | AMANDEL | AARDBEIENSORBET
12
TARTE TATIN | KERSEN | MACADAMIA | VANILLE ROOMIJS
14
KAAS | 5 STUKS | KLETZENBROOD | COMPOTE
18
Chefs Menu
4 COURSES
62,5
5 COURSES
72,5
6 COURSES
82,5
ADDITIONEEL KAASPLATEAU
18
WIJNARRANGEMENT
8,5
WATERSERVICE
4